- 2 su b.buğday
- 2 kırmızı biber
- 1 yeşil biber
- 1 demet yeşil soğan
- 1 tutam maydonoz
- 1 tutam taze nane
- 1 kase mısır
- 1 limon
- zeytinyağı
- tuz
- pul biber
- Çanağı için:
- 8 domates
- zeytinyağı
Hazırlanışı :
Karıştırma kabına haşalnmış buğday, doğranmış kırmızı biber, yeşil biber, maydanoz, nane, yeşil soğan ve haşlanmış mısır alınır. Üzerine limon suyu, zeytin yağı ve tuz eklenir. Diğer taraftan domatesler oratdan ikiye ayrılarak içleri boşaltılır.
Çıkan bu iç doğrayıcıdan geçirilerek salataya ilave edilir. Hazırlanan salata domateslerin içerisine doldurularak servis yapılır.
Afiyet Olsun.
- buğday salata çeşitleri
- buğday salatası malzemeleri
- buğday salatasi tarifleri
- buğday salatası yapılışı
- aşurelik buğday salatası
- oktay ustanın buğday çorbası
- buğday salatası yemek tarifi
- bugday salatası
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
çikolata soslu elma topları tarifi
Lütfen Fırında Piliç Tarifi ve Yapılışı Ve Yorumunuzu Yazınız !!
Bizim Uzman Tavsiyesi
- Yumurtalı Ekmek Tarifi
- Portakallı Çiçek Kereviz Tarifi
- Domatesli Pilav tarifi
- Ciğer Sarma tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
- paskalya çöreği Ahmet Usta
- şekerpare tarifi
- Tereyağlı Jumbo Karides – Chef Süleyman Şencan
- ızgara köfte tarifi
- Kuzu Pirzola Tarifi
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Durmuş Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Zeytinyağlı Yaprak Sarma

Domates Çanağında Buğday Salatası
Facebook
Twitter
Google+
Rss Feed

0 yorum: