[sociallocker id=”2038″][/sociallocker]
Karnabahar Salatası tarifi
Malzemeler:
- 1 adet orta boy karnabahar (yıkanmış, koçanlarına ayrılmış)
- 1 limon, kabuklarıyla dilimlenmiş
- 2 havuç (yıkanmış, kabukları soyulup halka halka doğranmış)
- 2 kırmızı biber, doğranmış
- 2 yeşil biber, doğranmış
- 4-5 dal taze soğan, doğranmış
- kornişon turşu, doğranmış
- yarım demet dereotu, ince kıyılmış
- yarım demet maydanoz, ince kıyılmış
- arzuya göre konserve mısır
sosu:
- 1,5 limonun suyu
- yarım çay bardağı zeytinyağı
- tuz
Hazırlanması:
Karnabaharı ve limon dilimlerini bir tencerede hafif yumuşayana kadar haşlayın. Havuçları da aynı suda hafif diri kalacak şekilde haşlayın.
Sularını süzüp biraz soğuyunca karnabaharları mümkün olduğunca küçük koçanlara ayırın. Kalan malzemeleri ekleyip harmanlayın ve üzerine sosu döküp servis yapın.
Afiyet Olsun.
- tavuk salatası tarifi
- patates salatası tarifi
- sezar salatası tarifi
- gavurdağ salatası tarifi
- patates salatası tarifi uzman tv
- patates salatası tarifi portakal ağacı
- salatası salatasi
- patlıcan salatası
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
şeker hamurlu kurabiye tarifleri
Lütfen Fırında Piliç Tarifi ve Yapılışı Ve Yorumunuzu Yazınız !!
Bizim Uzman Tavsiyesi
- Yumurtalı Ekmek Tarifi
- Portakallı Çiçek Kereviz Tarifi
- Domatesli Pilav tarifi
- Ciğer Sarma tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
- paskalya çöreği Ahmet Usta
- şekerpare tarifi
- Tereyağlı Jumbo Karides – Chef Süleyman Şencan
- ızgara köfte tarifi
- Kuzu Pirzola Tarifi
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Durmuş Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Karnabahar Salatası tarifi
0 yorum: