Kuzu Pirzola Tarifi
Malzemeler:
- 8 kalem pirzola
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- 1 tatlı kaşığı kekik
- kaya tuzu
- Döküm tava ya da Izgara
Hazırlanışı :
Tavayı iyice kızdırın. “Soğuk tavaya pirzolalarınızı koyarsanız etiniz suyunu salar ve pişirme sonunda kuru pirzolalarınız olur.”
Kızmış tavaya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin ve pirzolalarınızı dizin. “Sakın pirzolaları önceden tuzlayıp, baharatlamayın. Aksi halde baharatlar yanar yanar acı bir tat oluşur. Tuzu asla önce eklemeyin etiniz sertleşir.”
Her bir yüzünü 3 ya da 4 er dakika harlı ateşte pişirin. Pirzolaları sakın sık sık çevirmeyin her bir yüzü için sabırla bekleyin.
Izgara veya Tavadan almadan önce en son tuz ve baharat ekleyin.
Afiyet olsun.
- kuzu pirzola tarifi oktay usta
- kuzu pirzola marine
- fırında kuzu pirzola tarifi
- kuzu pirzola terbiyesi
- ızgara kuzu pirzola tarifi
- kuzu pirzola yapılışı
- kuzu pirzola tarifi 4 kişilik
- kuzu pirzola yemek tarifi
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
şeker hamurlu kurabiye tarifleri
Lütfen Fırında Piliç Tarifi ve Yapılışı Ve Yorumunuzu Yazınız !!
Bizim Uzman Tavsiyesi
- Yumurtalı Ekmek Tarifi
- Portakallı Çiçek Kereviz Tarifi
- Domatesli Pilav tarifi
- Ciğer Sarma tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
- paskalya çöreği Ahmet Usta
- şekerpare tarifi
- Tereyağlı Jumbo Karides – Chef Süleyman Şencan
- ızgara köfte tarifi
- Kuzu Pirzola Tarifi
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Durmuş Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Kuzu Pirzola Tarifi
0 yorum: