Blog Arşivi

Blogger tarafından desteklenmektedir.

18 Mayıs 2016 Çarşamba

Kuzu Pirzola Tarifi

15:44 - By alanyadaire 0

Kuzu Pirzola TarifiKuzu Pirzola Tarifi


Malzemeler:


  • 8 kalem pirzola

  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

  • 1 tatlı kaşığı kekik

  • kaya tuzu

  • Döküm tava ya da Izgara

Hazırlanışı :


 


Tavayı iyice kızdırın. “Soğuk tavaya pirzolalarınızı koyarsanız etiniz suyunu salar ve pişirme sonunda kuru pirzolalarınız olur.”

Kızmış tavaya 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyin ve pirzolalarınızı dizin. “Sakın pirzolaları önceden tuzlayıp, baharatlamayın. Aksi halde baharatlar yanar yanar acı bir tat oluşur. Tuzu asla önce eklemeyin etiniz sertleşir.”

Her bir yüzünü 3 ya da 4 er dakika harlı ateşte pişirin. Pirzolaları sakın sık sık çevirmeyin her bir yüzü için sabırla bekleyin.

Izgara veya Tavadan almadan önce en son tuz ve baharat ekleyin.

Afiyet olsun.


  • kuzu pirzola tarifi oktay usta

  • kuzu pirzola marine

  • fırında kuzu pirzola tarifi

  • kuzu pirzola terbiyesi

  • ızgara kuzu pirzola tarifi

  • kuzu pirzola yapılışı

  • kuzu pirzola tarifi 4 kişilik

  • kuzu pirzola yemek tarifi

Bunlarda İlginizi Çekebilir :


Profiterol Tarifi Ahmet Usta


şeker hamurlu kurabiye tarifleri


 


SİZ DE TARİF GÖNDERİN !


 


Lütfen Fırında Piliç Tarifi ve Yapılışı Ve Yorumunuzu Yazınız !!


Bizim Uzman Tavsiyesi 


 



 





Top 4 Yemek Tarifleri



Yemek Slayt


 


Yeni Yemek Tarifleri




Kuzu Pirzola Tarifi

Tags:
Subscribe to this Blog via Email :

0 yorum:

back to top