[sociallocker id=”2038″][/sociallocker]
- 250 gr Margarin
- 4,5-5 Su Bardağı Un
- 3 Yemek Kaşığı Yoğurt
- 1 Su Bardağı Pudra Şekeri
- Kabartma tozu, Vanilya
HARCI İÇİN:
- 5 Adet Elma
- 3 Yemek Kaşığı Toz Şeker
- 1 Su Bardağı Ceviz İçi
- Tarçın
ÜZERİNE:
- Pudra Şekeri
Hazırlanışı :
Margarin,un,yoğurt,şeker,kabartma tozu ve vanilya yoğrulup hamur elde edilir.
Elmalar rendelenir. Şeker,tarçın ile beraber suyunu salıp çekene kadar pişmeye bırakılır. Kapatmaya yakın ceviz ilave edilir.
Hamur ikiye bölünür. 1/2 cm kalınlığında açılır içine harçlar sürülür. İki adet rulo elde edilir
175 derece de üstü kızarana kadar pişirilir. Dilimlenip servis yapılır
Afiyet Olsun
- elmalı pasta tarifleri oktay usta
- elmalı yaş pasta tarifleri
- elmalı pasta tarifleri resimli
- elmalı pasta tarifleri portakal ağacı
- elmalı pasta yapılışı
- elmalı kurabiye
- yemek tarifleri elmalı pasta
- elmalı turta
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
şeker hamurlu kurabiye tarifleri
Lütfen Fırında Piliç Tarifi ve Yapılışı Ve Yorumunuzu Yazınız !!
Bizim Uzman Tavsiyesi
- Yumurtalı Ekmek Tarifi
- Portakallı Çiçek Kereviz Tarifi
- Domatesli Pilav tarifi
- Ciğer Sarma tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
- paskalya çöreği Ahmet Usta
- şekerpare tarifi
- Tereyağlı Jumbo Karides – Chef Süleyman Şencan
- ızgara köfte tarifi
- Kuzu Pirzola Tarifi
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Durmuş Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Zeytinyağlı Yaprak Sarma
elmalı pasta tarifleri
0 yorum: