[sociallocker id=”2038″][/sociallocker]
Gülen Kurabiyeler Tarifi – Nasıl Yapılır- Nasıl Pişirilir
Mazemeler :
- 125 gr. tereyağ
- 2 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1,5 çay bardağı toz şeker
- 1 adet yumurta
- 2 su bardağı un
- 1,5 çay bardağı mısır nişastası
- 1 paket vanilya
- 3 yemek kaşığı kakao
Hazırlanışı :
Tereyağ, sıvıyağ, yumurta ve pudra şekerini derin bir yoğurma kabında iyice karıştırın.
Un, nişasta ve vanilyayı ilave edip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin ve hamuru 20 dk kadar buzdolabında dinlendirin.
Dinlendirdiğiniz hamurdan küçük bir parça koparıp kakao ile karıştırın.
Merdane yardımı ile beyaz hamuru açıp, çay bardağı ile yuvarlak parçalar elde edin.
Yuvarlak hamurların üzerine kakaolu hamurdan parçalar koparıp göz ve dudak şekli yapın.
Hazırladığınız hamurları 170 c fırında yaklaşık 20 dk kadar pişirin.
Afiyet Olsun.
- denenmiş kurabiyeler
- lezzetli kurabiyeler
- tuzlu kurabiyeler tarifi
- kurabiyeler ve kekler tarifi
- elmalı kurabiyeler tarifi
- resimli kurabiyeler
- kurabiyeler tarifi oktay usta
- kurabiye tarifleri
Bunlarda İlginizi Çekebilir :
şeker hamurlu kurabiye tarifleri
Lütfen Fırında Piliç Tarifi ve Yapılışı Ve Yorumunuzu Yazınız !!
Bizim Uzman Tavsiyesi
- Yumurtalı Ekmek Tarifi
- Portakallı Çiçek Kereviz Tarifi
- Domatesli Pilav tarifi
- Ciğer Sarma tarifi
- Kuzu Haşlama tarifi Ahmet usta
- Mantarlı risotto tarifi
- Kuzu Kapama Tarifi Resimli ( Pazılı )
- Sırniki tarifi
- Meftune Tarifi
- Kestaneli Hindi Tarifi
Top 4 Yemek Tarifleri | Yemek Slayt |
Yeni Yemek Tarifleri
- paskalya çöreği Ahmet Usta
- şekerpare tarifi
- Tereyağlı Jumbo Karides – Chef Süleyman Şencan
- ızgara köfte tarifi
- Kuzu Pirzola Tarifi
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Chef Durmuş Adıyaman
- Chef Ugur Adıyaman
- Zeytinyağlı Yaprak Sarma
Gülen Kurabiyeler Tarifi – Nasıl Yapılır- Nasıl Pişirilir
0 yorum: